Értékbecslek

Értékbecslek

Miért is jó az ingatlan értékbecslés?

2020. augusztus 17. - ertekbecslekMelinda

Akár vásárolni, akár értékesíteni szeretne egy ingatlant, nem mindegy mennyi az az összeg, ami szerepel az adásvételi szerződésben.

Örök igazság: aki elad, annak kevés, aki vesz, annak sok az összeg :-)

De komolyra fordítva  a szót....... nagy segítség lehet, ha egy ingatlan értékbecslő felértékeli az ingatlant. Hiszen több éves tapasztalattal rendelkezik, és ezen tapasztalatok során ő bizony össze tud hasonlítani egy családi házat egy másik családi házzal. Kellően tudja súlyozni a hiányosságokat, vagy az extrákat.

Régen előny volt a nagy telek, ma már hátrány - kivéve, ha ténylegesen nagy telket szeretne a vevő - hiszen a mai rohanó világunkban nem biztos, hogy jut elég idő a kert gondozására, ápolására. A kis kert, kis telek a mai viszonylatban kimondottan keresett. 

A szilárd tüzelő által biztosított fűtést felváltotta a gáz-, illetve vegyestüzelésű kazán,és/ majd pedig a gázkonvektor fűtés.

Ma már kimondottan előny ha alternatív fűtésű egy ingatlan, és kiegészítésként jöhet szóba egy- egy cserépkályha, vagy kandalló.

Régebben a fő falazat a tégla, vályog, esetleg szilikát. A mai kereslet már igényli a korszerűbb falazatokat.

Ilyenkor nagy segítség egy ingatlan értékbecslő, aki korrektül be tudja árazni az ingatlant és nagy segítséget tud nyújtani, hiszen jó szeme van, rálát az esetleges hibákra.

Vegye igénybe egy ingatlan értékbecslő szolgáltatását, hiszen sokkal több pénzt kérhet, vagy spórolhat meg az ő szakmai ismeretével.

Önnek mikor értékbecsülhetem a házát/lakását? Keressen bátran :-)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ertekbecslek.blog.hu/api/trackback/id/tr9716166440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása